keskiviikkona, helmikuuta 29, 2012

Melkein kuin jauhelihapizza


Alkoi tehdä mieli pizzaa, joten pyöräytin pikaisesti pizzanmakuisen jauhelihapihvin.
Kaulitsin kahden muovin välissä puoli kiloa jauhelihaa niin isoksi levyksi, että se nousi reilusti ison paistinpannun reunoille. Jauheliha kun vetäytyy kasaan paistettaessa ja halusin saada mahdollisimman ison läpyskän.
Paistoin ensin rapean kypsäksi toiselta puolelta ja käänsin sitten lautasen avulla ympäri.
Levitin päälle mausteita: reilusti sipulijauhetta, oreganoa, pippuria ja suolaa.
Jälkeenpäin tuli mieleen, että ne olisi tietysti voinut sekoittaa lihan joukkoon jo ennen paistamista.
Sitten viipaloituja tomaatteja ja emmentalia. Kansi päälle ja annoin hautua kunnes alapuolikin oli kypsä.

Ei kommentteja: