Perjantairesepti-sivulta tulinen keitto:
AINEKSET
500 g jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl rypsiljyä
2 purkkia tomaattimurskaa
1 purkki ruskeita papuja
½ palkoa punaista chiliä
1 tl sokeria
merisuolaa ja mustapippuria myllystä
Lisäksi tarjolle
150 g cheddar-juustoa
1 pussi maissilastuja
VALMISTUS
Pilko sipulit ja paista niitä hetki öljyssä. Lisää jauheliha ja ruskista. Kun jauheliha on kypsää, lisää tomaattimurska, pavut, mausteet ja chili. Ole varovainen chilin kanssa, sillä tarkkaa määrää on mahdoton antaa. Lisää aina vähän chiliä ja maistele.Anna hautua hellalla miedolla lämmöllä parisen tuntia. Tarjoa raastetun cheddarin ja maissilastujen kera.
1 kommentti:
Ihanan pirteät värit täällä! :)
Lähetä kommentti