Suolaiseksi iltapalaksi pyöräytin jumalaisen hyviä juustokakkaroita, joiden ohjeen löysin karppifoorumilta.
Juustokakkarat, versio I
4 kananmunan valkuaista - vaahdota kovaksi vaahdoksi
4 dl voimakkaan makuista juustoa mahdollisimman hienoksi raastettuna
2 tl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Nostele hyvin varovasti juustoraaste ja jauhot munavaahtoon.
Tee lusikalla kakkaroita pellille. Paista 200-225 asteessa kullanruskeiksi.
Juustokakkarat, versio II
yksi kokonainen kananmuna
desilitra voimakkaan makuista juustoa mahdollisimman hienoksi raastettuna
puoli desilitraa kovaa homejuustoa myös mahdollisimman hienona raasteena
Sekoita kaikki aineet keskenään ja nostele lusikalla kakkaroita pellille.
Paista 200-225 asteessa kullanruskeiksi.
Molemmat versiot kohosivat uunissa, mutta lässähtivät jäähtyessään. Silti maku oli juustoinen. Jälkimmäisissä vielä voimakkaampi - ja niitä on helpompi tehdä, joten näistä taitaa tulla kestosuosikkini.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti