torstaina, tammikuuta 08, 2009

Paistettua ruusukaalia, sipulia ja paistia


Ruokablogihan tämä varsinaisesti on ja tarkoitukseni on kerätä tänne hyviä ohjeita. Siispä tämä ohje on aivan pakko lisätä! Löysin sen blogista nimeltä A Cookie a Day, jossa on myös herkullisen näköinen kuva. Itse rakastan ruusukaalia ja syön sitä mielelläni myös ihan pelkästään keitettynä, mutta koska olen myös ihan hulluna sipuliin ja valkosipuliin, tämä ohje iski suoraan makuhermoon.


Itseltäni ei löytynyt balsamicoa ja koska tein tämän pääruuaksi, halusin lisätä siihen vähän ytyä. Suikaloin sekaan vajaan 100 grammaa kylmää naudanpaistia, jota sattui olemaan jääkaapissa. Lopputulos oli herkullinen, vaikka kuvassa oleva annos olikin aivan iso yhdeltä istumalta syötäväksi. Loput siis huomiseksi evääksi töihin!


Puoli pussia kypsiä ruusukaaleja, jotka olivat jääneet eiliseltä ruualta.
1 iso sipuli silputtuna
pari valkosipulinkynttä
n. 100 g naudanpaistia ohuina suikaleina
ripaus suolaa ja pippuria

Hauduta sipuli melkein pehmeäksi pannulla. Lisää valkosipuli, kypsät ruusukaalit ja paisti. Pyöräytä muutaman kerran, jotta kaikki ainekset kuumenevat.

Ei kommentteja: