Pohja:
100 g voita
vajaa 1 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää vehnäjauhot ja taputtele taikina irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Laita vuoka jääkaappiin odottamaan täytteen valmistumista.
Täyte:
250 g purkki maitorahkaa
200 g purkki Philadelphia-tuorejuustoa
3 munaa
0,5 dl sitruunamehua
2 rkl perunajauhoja
0,5 - 1 dl sokeria
2 tl vanilliinijauhoja
2 dl kuohukermaa
Sekoita rahka ja tuorejuusto tasaiseksi. Lisää munat, sitruunamehu ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää kuohukerma ja vatkaa tasaiseksi.
100 g voita
vajaa 1 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää vehnäjauhot ja taputtele taikina irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Laita vuoka jääkaappiin odottamaan täytteen valmistumista.
Täyte:
250 g purkki maitorahkaa
200 g purkki Philadelphia-tuorejuustoa
3 munaa
0,5 dl sitruunamehua
2 rkl perunajauhoja
0,5 - 1 dl sokeria
2 tl vanilliinijauhoja
2 dl kuohukermaa
Sekoita rahka ja tuorejuusto tasaiseksi. Lisää munat, sitruunamehu ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää kuohukerma ja vatkaa tasaiseksi.
Valuta ja pilko 400 g säilykepurkillinen säilykehedelmiä pohjalle lisämakua antamaan. Kuvan piirakassa on käytetty säilykepersikoita.
Paista 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin tunti.
Torttu on parhaimmillaan seuraavana päivänä.
Torttu on parhaimmillaan seuraavana päivänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti