torstaina, heinäkuuta 03, 2008

Homejuustotäytteiset jauhelihapihvit



400 g sika-nautajauhelihaa
8 viipaletta emmentaljuustoa
puoli pakettia homejuustoa
suolaa, pippuria, curryjauhetta

Levitä työpöydälle leivinpaperi, jolla voi kaulita jauhelihan tasaiseksi levyksi. Leikkaa iso muovipussi (esim. leipäpussi) sivusta ja pohjasta auki ja levitä se jauhelihan päälle. Kaulitse jauheliha tasaiseksi neliskanttiseksi levyksi leivinpaperin ja muovin välissä. Muovin voi pestä ja käyttää useampaan kertaan.

Leikkaa jauhelihalevy neljään osaan. Ripottele levylle mausteita.
Laita sitten jokaiselle levylle kaksi viipaletta emmentalia ja reilusti homejuustoa.
Tee jauhelihasta tiivis käärö, painele saumat hyvin kostutetulla sormella.

Paista voi-öljy-seoksessa kullanruskeiksi. Saumoja on hankala saada suljettua täysin tiiviisti, joten yleensä täytettä valuu aina vähän pannulle.

Siivilöi rasva pieneen kattilaan ja keitä siitä kermatilkan kanssa kastike.
Maistuu perunamuusin kanssa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Namms.
Mukava blogi, ensivierailulla täällä :)

Omat Eväät kirjoitti...

hei Hanna, mukava kun löysit tänne.